lørdag 17. september 2011

Bippetur til Hjerkinnmyra

Selv om det er jakt kan man jo ikke svikte søkerne heller... Så da gutta boys skulle ha hviledag fra hagler og vrange ryper (rype type med fjær og vinger) gikk turen til Hjerkinnmyra.
Denne dagen var detektoristene forsterket med ekstra personell (Rune).
Første del av turen gikk rimelig greit...men det var helt til vi skulle forsere ett stk myr.... Denne lille damen er ikke for vant med myr (og har en lei tendens til å sette seg fast i myrhøl så gemalen må hale henne videre).
Fikk da til sist krabbet opp på fast og trygg grunn... Vel det var til vi skulle krysse en hengebru... Fyy som den gynget da gitt...
"De 3 bukkene bruse... Om det er den "lille" eller den "Store" bukkene bruse som har gått over først for og ta bilde av de andre forteller historien ingen ting om :-)

Lettere svingstang i beina kom man seg da over og fikk fyrt opp søkerne våre og begynte tusle litt rundt i terrenget...Det dukket da jammen opp litt av hvert her og der.

Rune i fint driv...

Tiden gikk fort, og det begynte bli mørkt oppå fjellet... Da var det dags for å finne bilen igjen...tilbake samme vei som vi kom.

Over brua bar det på nytt, meg først og en spøkefull Tore bak som gjors på å få brua til å gynge litt ekstra...Tror den mannen har litt pervers glede av å skremme meg pga han flirte godt der han gikk.
Reisefølget vårt hadde nok en litt mer tøff og hard tur mot bilen... Tror han prøvde bli NM i å holde dårlig mage i sjakk.
Var på hytta igjen rundt kl 21 og da var det å beundre dagens funn.


Funn Tore: reg.skilt, muskettkule og jerndings.




Funn Guro: svensk 5-øre fra 1972, norsk 50-øre fra 2001 og norsk 1-krone fra 1998.




Funn Rune: gammel hempe, gammel hestesko, gamle nagler og to digre hårspenner.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar